Uchwały Zarządu: w sprawie określenia Praw i obowiązków Beneficjenta konkursowego przy realizacji Projektu konkursowego pn. "Akademia kulinarna" zatwierdzonego w trybie konkursowym Nr RPLD.11.03.01-IZ.00-10-001/20 dla Działania XI.3 Kształcenie zawodowe Poddziałania XI.3.1 Kształcenie zawodowe w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020

    • Numer uchwały
      0367/21
    • Data uchwalenia
      21.04.2021
    • Tytuł
      w sprawie określenia Praw i obowiązków Beneficjenta konkursowego przy realizacji Projektu konkursowego pn. "Akademia kulinarna" zatwierdzonego w trybie konkursowym Nr RPLD.11.03.01-IZ.00-10-001/20 dla Działania XI.3 Kształcenie zawodowe Poddziałania XI.3.1 Kształcenie zawodowe w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020
    • Treść
      Pobierz uchwałę
      Rozmiar pliku: 2.68 MB
Data publikacji: wtorek, 04 maj 2021 14:12
Osoba publikująca: Artur Ulatowski
Data ostatnej modyfikacji: wtorek, 11 maj 2021 07:35
Osoba publikująca: Agnieszka Mikła